Ik maakte voor het eerst kennis met Stichting Haarwensen toen onze dochter aangaf haar lange haren te willen doneren. 

Over Haarwensen 

Per jaar verliezen zo’n 600 jonge kankerpatiëntjes hun haar door chemotherapie. Daarnaast krijgen tientallen kinderen te maken met haaruitval als gevolg van alopecia (kaalhoofdigheid) of een medische ingreep.

Het verliezen van haar heeft vaak een grote impact en met een kaal hoofd kan een kind zich minder zelfverzekerd voelen. Een mooi haarwerk kan ervoor zorgen dat een kind het zelfvertrouwen terugkrijgt en zich niet anders voelt dan leeftijdgenootjes. Maar goede haarwerken zijn vaak erg duur en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Haarwensen biedt deze kinderen de keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De haarwerken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan Haarwensen geschonken. (Tekst website Haarwensen)

De voor en na foto's van onze dochter die in 2018 haar haren doneerde aan Stichting Haarwensen 

Naast haren heeft deze Stichting ook geld nodig om veel zaken te bekostigen en daarom ben ik een actie gestart om met de verkoop van kaarten hun te steunen. De opbrengst van de verkoop van de kaarten op deze actiepagina komt ten goed aan Stichting Haarwensen