Reactie plaatsen

Reacties

Erik Waaijen
2 jaar geleden

Voor de verjaardag van mijn moeder een kaart laten maken en ontwerpen door de hobbyzolder.
Wat een vakvrouw die Cecile, ik had ervoor gekozen om de kaart zelf te komen ophalen, zo leuk, ruim een uur vertelde ze vol passie en liefde over haar grote hobby kaarten maken voor allerlei gelegenheden.
Het resultaat overtrefde alle verwachtingen,
de verschillende technieken, die ze heeft gebruikt de gekozen kleuren, de verwerkte en afgebeelde ondetwerpen en daarbij de vele details die samen het tot prachtig kunstwerkje hebben gemaakt.
Prachtig dat de mogelijkheid bestaat om bij de Hobbyzolder unieke en gepersonaliseerde handgemaakte kaarten te bestellen.
Met liefde gemaakt, met liefde gegeven.
Dankjewel Cecile :)

Veronique
2 jaar geleden

Super mooie box gekregen voor mijn zwangerschapsverlof. Echt zo mooi met een carosel erin. Complimenten voor het mooie werk. Deze krijgt een mooi plekje op de babykamer!?

Sandra Staal
2 jaar geleden

Vandaag een super mooie kaart gekregen voor mijn 40e verjaardag. Stond er van versteld hoeveel details er waren. Super bedankt :+

Bianca
2 jaar geleden

Vandaag een mooie kaart opgehaald. Deze kaart is voor een speciaal persoon. Cecile je maakt echt hele mooie kaarten, de passie en het enthousiasme dat je hebt zie je terug in jou kaarten . Het is mijn eerste kaart die ik bij je koop , maar zeker niet de laatste .
:)